Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Be digital, brand better, sell more

Tο 50% των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου πιστεύουν, σύμφωνα με έρευνα της Deloitte, ότι οι επιχειρήσεις τους υστερούν σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσον αφορά την παρουσία τους στα ψηφιακά μέσα. Tην ίδια στιγμή, το 52% των χρηστών του Facebook δηλώνουν ότι τα σχέδια τους για διακοπές επηρεάζονται από τις φωτογραφίες και τα σχόλια των φίλων τους.

Τα social media αποτελούν ένα από τα πιο καυτά θέματα τόσο σε επίπεδο branding όσο και αύξησης των πωλήσεων και βελτίωσης του customer service. Ωστόσο, η πληθώρα δικτύων, η συνεχής εμφάνιση νέων τεχνολογιών και οι οικονομικοί περιορισμοί περιπλέκουν το θέμα της στρατηγικής τους αξιοποίησης.

Το Social media in Tourism Conference φέρνει στην Ελλάδα international social media experts και επιλέγει τα καλύτερα ελληνικά best practices ώστε να απαντήσει στο βασικό ερώτημα ξενοδοχείων, ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικών γραφείων, οργανισμών τουριστικής ανάπτυξης και τουριστικών επιχειρήσεων:

Πόσο χρόνο και πόσα χρήματα θα πρέπει να επενδύσουμε σε Facebook, TripAdvisor, OTAs, μηχανές αναζήτησης και στην online παρουσία της επιχείρησής μας συνολικά, ώστε:

1. το μήνυμα που επικοινωνούμε να έχει απήχηση
2. να στοχεύσουμε στο κατάλληλο κοινό και να πετύχουμε πωλήσεις
3. να προσελκύσουμε θετικές κριτικές και να χτίσουμε μια κοινότητα από repeaters και influencers.

Post-Event Workshop: Turn your smartphone into a mini production studio

Η τελική ενότητα του συνεδρίου είναι ένα πρακτικό workshop διάρκειας μίας ώρας, που θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να μάθουν τα κρίσιμα σημεία για τη δημιουργία βίντεο επαγγελματικής ποιότητας για την προώθηση των υπηρεσιών της επιχείρησής τους.

Το Workshop παραδίδει ο Nigel Camp, Video Expert και συγγραφέας του βιβλίου «The Video Effect».

Το workshop θα καλύψει:

 • Τα βασικά πλάνα που βελτιώνουν ένα ταξιδιωτικό βίντεο
 • Πώς να καταγράψετε testimonials και συνεντεύξεις
 • Συμβουλές για να δημιουργήσετε βίντεο υψηλότερης ποιότητας
 • Οι βασικές αρχές του φωτισμού
 • Τελικές πινελιές στο post production
 • Αξιοποίηση του video στα social media

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης στελεχών επιχειρήσεων από όλο το φάσμα του ελληνικού τουρισμού:

 • Ιδιοκτήτες και Managers ξενοδοχείων
 • Υπεύθυνους Πωλήσεων και Μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων
 • Ταξιδιωτικά Γραφεία
 • Ακτοπλοϊκές και Αεροπορικές εταιρείες
 • Εταιρείες ενοικίασης σκαφών και αυτοκινήτων
 • Μουσεία, Θεματικά Πάρκα, Τουριστικές Ατραξιόν
 • Οργανισμούς Τουριστικής Ανάπτυξης, Δήμους, Περιφέρειες
 • Ιδιοκτήτες εστιατορίων

Ομιλητές

Peter Minkjan Ο Peter Minkjan είναι ένας από τους κορυφαίους «ειδικούς» του Facebook στην Ευρώπη. Έχει ιδρύσει την πλατφόρμα Facebook Marketing, Likeconomics και διοργανώνει το συνέδριο AllThings Facebook στην Ολλανδία.
Vincent Ramelli O Vincent Ramelli είναι CEO της Wihp Hotels, εταιρείας που εξειδικεύεται στο hotel marketing και την προσέγγιση απευθείας κρατήσεων. Είναι επίσης ιδιοκτήτης του μπουτίκ ξενοδοχείου Taylor Hotel που άνοιξε στο Παρίσι το 2005.
Nigel Camp O Nigel Camp εξειδικεύεται στη δημιουργία βίντεο για την προβολή των υπηρεσιών επιχειρήσεων, με εκτενή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού. Είναι ιδρυτής της DevilBoy Productions, μιας ανεξάρτητης εταιρείας κινηματογραφικής παραγωγής με έδρα το Λονδίνο και συγγραφέας του βιβλίου «The Video Effect», ενός πρακτικού οδηγού για τη δημιουργία βίντεο που καλύπτουν τις ανάγκες του μάρκετινγκ.
Michael Kessler O Michael Kessler είναι Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της ReviewPro, εταιρείας που εξειδικεύεται σε λύσεις Guest Intelligence για ξενοδοχεία παγκοσμίως. Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας. Συμμετέχει συχνά ως ομιλητής σε διεθνή συνέδρια τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων των Horeca, AHC, Travelclick Academy και Digital Travel Conference.
Kaspar Strandskov Ο Kaspar είναι ιδρυτής και CEO του Engine Room, ενός online digital marketing agency, με γραφεία στο Λονδίνο, το Ντουμπάι και τη Βαρσοβία. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του marketing και της διαφήμισης, έχει υπάρξει ενεργό μέλος της ψηφιακής επανάστασης.
Παναγιώτης Γκεζερλής Ο Παναγιώτης Γκεζερλής είναι Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και με την ομάδα του στην Convert Group καθοδηγεί δεκάδες επιχειρήσεις για την στρατηγική τους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Γαβριήλ Ευσταθίου O Γαβριήλ Ευσταθίου εργάζεται στην Zoottle ως Senior Accounts Manager από το 2013.Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Πειραιά και έκανε MSc στις Νέες Τεχνολογίες Marketing.
Πάνος Βατσής O Πάνος Βατσής είναι SVP Global Brands McCann EMEA και πρόεδρος του Ελληνικού γραφείου της McCann. Έχει δημιουργήσει πολλές πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διαφημιστικές καμπάνιες για καταναλωτικά brands, διαθέτοντας παράλληλα μεγάλη εμπειρία επικοινωνίας σε προγράμματα τουρισμού με έμφαση στα social media.
Ντέμπορα Ζωγοπούλου H Ντέμπορα έχει αναλάβει τα τρία τελευταία χρόνια τη θέση της PR & Corporate Communications Specialist της tripsta, το μεγαλύτερο οnline ταξιδιωτικό γραφείο στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη, με παρουσία σε 50+ χώρες και το μεγαλύτερο eCommerce business στην Ελλάδα.
The "OhMyGreece" Young Talents Η ομάδα που κέρδισε την πρώτη θέση στο φοιτητικό διαγωνισμό Ermis Young Talents Contest παρουσιάζει τη βραβευμένη εφαρμογή The Greek Summer Emojis Project.
Πηγή Πλέσσα Η Πηγή Πλέσσα εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα Plessas Palace από το 2005. Γεννήθηκε στην Ζάκυνθο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Sunderland και έκανε MSc στο Tourism Marketing στο πανεπιστήμιο του Surrey.
Σαλώμη Πνευματικού Η Σαλώμη Πνευματικού είναι Marketing Director της Celestyal Cruises, της μοναδικής εταιρείας κρουαζιέρας με βάση την Ελλάδα που προσφέρει διακοπές στο Αιγαίο αλλά και στην Κούβα. Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες εταιρείες όπως η Coca-Cola και η Phillip Morris αλλά και σε ΜΚΟ όπως η ActionAid.
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • MEDIA SPONSORS
GTP
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team